Moderne villa

Onder de rook van Rotterdam, centraal tussen Den Haag en Gouda zal deze moderne villa door exclusieve villabouwer Vroom worden gerealiseerd. Een uniek eigentijds woondomein geinspireerd op een eerder gerealiseerd project.

Traditioneel bouwen

Door het veelvuldig gebruik van glas rondom de villa lijkt de buitenwereld letterlijk en figuurlijk naar binnen te komen. Vandaar dat er ook aan de buitenkant van de villa de grootste aandacht wordt besteed, zowel qua inrichting als qua materiaalkeuze en afwerking. Hekwerk, poorten, omheining en bijhorende beveiliging zijn perfect in orde.

Deze zeer aangename villa met gelijkvloers eerste én tweede verdieping wordt gebouwd op de top van een heuvel waarbij er een deel van de heuvel wordt uitgegraven. Vervolgens zal er op traditionele wijze worden gebouwd met een afwerking die tot in de details perfect is.

De interieurarchitecten van Vroom creëerden erg veel binnenruimte door onder ander uitsluitend gebruik te maken van vloerverwarming ipv radiatoren, door overal ingebouwde kasten te plaatsen en gebruik te maken van een CO2 gestuurd ventilatiesysteem.