Bent u op zoek naar een Architect?

Mensen die een eigen woning gaan bouwen hebben vaak een definitie van bouwen en van schoonheid. Het is de taak van de architect om die niet klakkeloos over te nemen, maar daar zijn visie op los te laten. Bouwbedrijf Vroom ziet de waarde daarvan in en geeft haar architecten de vrijheid om samen met de opdrachtgever tot het beste resultaat te komen.

Het sleutelwoord daarbij is kwaliteit. Die kan alleen ontstaan als je, om te beginnen, de invulling van het programma goed spiegelt aan de mogelijkheden van de locatie. Daarom is het belangrijk altijd te beginnen met een bezichtiging van de locatie. Op die plek begint het adviseren over wat wel en niet kan. Als de opdrachtgever en wij op één lijn zitten, is het aan ons om het woonprogramma te vertalen naar heldere en spraakmakende architectuur. Als architect moet je daar net iets meer van maken dan al op het netvlies staat van de opdrachtgever. Dat kan onder meer door extra aandacht te schenken aan de detaillering van de woning. Denk bijvoorbeeld aan de kozijn-, goot- en kapdetaillering. Een evenwichtige detaillering, samen met een doordacht materiaal- en kleurgebruik, is essentieel om de architectuur van de woning te perfectioneren.

Onder architectuur gebouwde villa door een gerenommeerde architect

Uw villa door een architect van bouwbedrijf Vroom laten ontwerpen

Laat onze architecten uw exclusieve villa ontwerpen. Als specialist op dit terrein zullen we u zeker niet teleurstellen. Bouwbedrijf Vroom loopt voorop in vernieuwende, innovatieve architectuurprocessen. De kracht van Bouwbedrijf Vroom is dat wij ontwerpen, bouwen én werken ineen. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt.

In de 30 jaar dat ons bouwbedrijf bestaat zijn ruim 1300 villa’s door ons ontworpen en gebouwd, vaak met inventieve benaderingen zijn bijzondere villaprojecten gerealiseerd. Duurzaamheid staat samen met de opdrachtgevers in alle projecten voorop. Ons bouwbedrijf slaagt er voortdurend in onmogelijk lijkende opgaven te realiseren, waarbij het mooiste resultaat in de verhalen van de opdrachtgevers als ‘zelf bedacht en gemaakt’ wordt gepresenteerd.

Neem daarom nu contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.