Architectuur

U wilt graag het huis van uw dromen laten bouwen. Een plek waar u zichzelf kunt zijn, een thuis waar u zich veilig voelt. Waar u zich heerlijk kunt ontspannen na een intensieve dag. Maar ook een huis waarbij aan alles is gedacht. Een huis met een exclusieve uitstraling die past bij uw stijl en voorzien is van innovatief vernuft. Dat gebouwd is met hoogwaardige bouwmaterialen en omgeven wordt door een prachtige tuin.

Vroom laat uw droomhuis ontwerpen door eigen ervaren architecten. Deze bouwmeesters verstaan de kunst een unieke villa te creëren. Daarbij laten zij zich vooral inspireren door uw wensen en eisen. De kunst van het ontwerpen blinkt immers uit door de perfecte samensmelting van componenten…

Het interieurontwerp

Een huis als een warme deken om u heen. Alles is afgestemd op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Dat geldt voor de oprit, de tuinaanleg, het huis met al haar buitenaccessoires maar natuurlijk ook voor het interieurontwerp.

Binnen komt het aan op een geraffineerde kamerindeling, een hoogwaardige afwerking van elk detail en innovatieve hoogstandjes. U zult vele goed doordachte keuzes moeten maken, dan is toch heerlijk te weten dat u kunt vertrouwen op de professionele expertise en begeleiding van de binnenhuisarchitecten van Vroom.

Het tuinontwerp

Vroom staat voor wonen met uitstraling. Het gaat om de prachtige details en de verrassende elementen maar ook om de buitenaankleding. Met de tuinarchitecten van Vroom laat u uw exclusieve woning nog beter uitkomen als een schitterend juweel te midden van een weelderig ‘natuurbed’.

Een woonproject van de hand van Vroom levert u niet alleen een huis om in te wonen. Het geeft u, al bij de eerste aanblik, dat thuisgevoel waarnaar u verlangt. Door uw woonwensen en persoonlijke smaak te combineren met kwaliteit, innovatie en finesse, komen uw dromen uit.