Heeft u verbouwplannen?

U bent best tevreden over de plek waar u woont en hebt niet de behoefde om te verhuizen. Bijna alles klopt eigenlijk wel, de buren, de woonplaats, omgeving, echter u mist “iets” aan uw woning.

U mist sfeer of bent niet meer tevreden over de indeling, uitstraling, het dak, enzovoort. Op een bepaald moment realiseert u zich dat de woning niet meer (geheel) bij u past of dat u gewoon toe bent aan een (grote)verandering van uw woning. Wij van Vroom geven u graag exclusiviteit in wonen. Nieuwbouw, verbouwen, uitbouwen en/of een restauratie, alles is mogelijk.

Bij een verbouwing (bijvoorbeeld) is er ook een gedegen plan nodig. Hier komt de kennis en kunde van onze specialisten goed te pas. Wij gaan graag met u aan tafel en bespreken alle wensen, suggesties en/of mogelijkheden met betrekking tot de huidige woning. Aan de hand van deze gesprekken gaan wij een team voor u samenstellen om het gewenste eindresultaat te gaan behalen. Architecten, bouwkundigen, hoveniers, landschapsarchitecten, stylisten en/of interieurarchitecten, alles wordt voor u uit de spreekwoordelijke kast gehaald. Niets is te gek…

  • Een restyling van uw woning?
  • Van dakpannen naar riet gedekt?
  • Uitbouw voor een zwembad met luxe spa?

Het kan allemaal met Vroom exclusiviteit in wonen!

Onafhankelijk

Omdat Vroom werkt met meerdere specialisten op diverse vakgebieden zijn wij niet gebonden aan een vaste aannemer, architect of andere specialist. Wij werken als onafhankelijke partij zodat wij de best passende specialisten bij elkaar kunnen vinden voor uw verbouwing of restauratie. Om iedereen die betrokken is bij de verbouwing scherp te houden denken wij gedurende het hele traject met u mee vanuit uw perspectief. Zo kunnen wij kritisch zijn op alle betrokken partijen voor het beste eindresultaat.

Het verwezenlijken van uw droomhuis is onze passie! Met het eindresultaat als doel staan wij voor persoonlijk en deskundig advies. De aanpak van Vroom garandeert een unieke oplossing voor uw verbouwingswensen.

Bent u benieuwd naar wat het team van Vroom voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Willen jullie helpen met onze verbouwing?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.