Binnenhuisarchitect

Het komt nogal eens voor dat mensen zo gefixeerd zijn op de bouw van hun woning, dat zij de aandacht voor de architectuur van het interieur te ver naar achteren schuiven. De interieurarchitectuur wordt dan een sluitpost op de begroting. Dat is jammer, want u lééft er wel. Bovendien hangt het interieur samen met het exterieur. Het is verstandig dat u zich in een vroeg stadium laat oriënteren door een binnenhuisarchitect: wat wil ik? Wat is er allemaal mogelijk? Wat is het aanbod waaruit ik kan kiezen? En niet vergeten: wat heb ik aan bestaande inrichting en wat wil ik daarvan houden?

Binnenhuisarchitect

De binnenhuisarchitect

Vaak heeft men al wel een idee welke stijl men wil. Die kan klassiek zijn, modern, maar ook een combinatie kan bijzonder fraai zijn. Kiest u voor een uniforme stijl door de hele woning of varieert de stijl in de verschillende vertrekken? Voor wij een voorstel op papier zetten voor uw interieur brengt de binnenhuisarchitect van Vroom dat eerst samen met u in kaart. Belangrijke ankerpunten zijn ook de samenstelling van het gezin, is een home office inbegrepen, hoe chique of leefbaar moeten de vertrekken zijn, et cetera. Pas nadat de meubels op hun plaats staan bekijken wij hoe accessoires als spiegels, verlichting e.d. het beste zijn in te passen. Met name verlichting is een belangrijk sfeerelement. Daarmee kunnen wij de finishing touch aanbrengen.

Architectuur

Wat ons betreft gaan architectuur en binnenhuisarchitectuur hand in hand. We werken hierbij volgens verschillende invalshoeken: de buitenkant van uw huis kan dienen als inspiratie voor het interieur van het huis, maar de buitenkant van het huis kan ook een verlengstuk zijn van het interieur. Onze binnenhuisarchitecten beperken zich niet alleen tot de inrichting van uw woning, maar zijn gespecialiseerd in het indelen van ruimtes, vormen, materialen en licht. Onverwachte combinaties, of juist een interieur dat doorgetrokken wordt in uw complete woning: alles is mogelijk!

Heeft u intresse in de diensten die de binnenhuisarchitect van Vroom u kan brengen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.