Droomhuis ontwerpen

U leeft maar één keer. En dat leven wilt u inrichten naar uw eigen smaak en wensen. Een droomhuis ontwerpen en laten bouwen is daarbij een heel belangrijke stap. Want u bepaald hierbij geheel zelf wat u wilt en wenst. U deelt uw toekomst in. Wij willen u graag helpen uw droomhuis ontwerpen.

Met Bouwbedrijf Vroom kunt u een eigen droomhuis ontwerpen en bouwen geheel volgens uw wensen en waarbij het ontwerp, de begeleiding en nazorg wordt geregeld. Alle kosten worden vooraf doorgenomen zodat u een goed totaalbeeld krijgt.

De kosten van een woning zijn afhankelijk van de door u gekozen afwerkingen en extra wensen. Deze nemen wij graag persoonlijk met u door. De prijzen van onze villa’s en droomhuizen zijn gebaseerd op de traditionele bouwmethode. Met onze medewerkers realiseren en ontwerpen wij diverse projecten onder architectuur in Nederland, Belgie en Duitsland.

Droomhuis ontwerpen

Uw droomhuis ontwerpen

Goed leven begint bij uzelf. Bij uw wensen. Bij uw eisen. Een droomhuis ontwerpen en de woonkwaliteit bieden die u zoekt. Een droomhuis bouwt u voor uzelf, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom kiest u voor ons, want wij kiezen voor kwalitatief bouwen. Wij doen hierin geen concessies. Dat is het resultaat van onze meer dan 30 jaar ervaring zodat wij u altijd het nieuwste en het beste kunnen bieden.

Een droomhuis bouwen vereist ervaring en tijd. Vroom is een bouwbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het laten ontwerpen en bouwen van exclusieve huizen die zijn gebouwd onder architectuur. Wij werken alleen met de beste vakmensen om uw droomhuis te bouwen. Doordat wij zeer efficiënt te werk gaan duurt de bouw van uw droomhuis relatief kort. Alle facetten van het bouwproces nemen wij op ons. Van het exclusieve schetsontwerp door één van onze architecten tot het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen. Terwijl wij dit voor u regelen kunt u zich bekommeren om het interieurontwep en tuinontwerp. Aan de feitelijke bouw heeft u geen omkijken meer.

Ideale formule om uw droomhuis te bouwen

Het verwezenlijken van uw bouw droom begint met een goed advies, waarbij alle facetten per bouwfase worden besproken. We zullen voor u een plan van aanpak opstellen, waarin de totale budgettering, mogelijkheden binnen het bestemmingsplan en planning worden afgestemd.

Indien gewenst, kunnen we u zelfs adviseren en ondersteunen bij de aankoop van uw kavel.

De Vroom totaalformule neemt u al het werk uit handen, als het aankomt op het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis. Deze totaalformule houdt in dat wij de bouw van uw woning begeleiden van A tot Z. Alle fasen van dit precaire proces pakken wij centraal gecoördineerd voor u op. Onze architecten luisteren nauwgezet naar uw wensen, zijn uitermate creatief, maar toetsen tegelijkertijd al uw wensen aan haalbaarheid. Het daadwerkelijke ontwerp van uw droomhuis past precies binnen de gemaakte afspraken.

Bouwbedrijf Vroom heeft eigen architecten die graag al hun creativiteit inzetten om samen met u uw droomhuis te ontwerpen.

Neemt u vrijblijvend contact met hun op.