Hoe bouw ik mijn Droomhuis?

Uw droomhuis bouwen doet u waarschijnlijk één keer in uw leven. Daarom wilt u al uw wensen en idealen weerspiegeld zien in uw droomhuis. Bouwbedrijf Vroom is uw ideale partner bij het verwezenlijken hiervan. Daarom zijn we meer dan een bouwbedrijf met als doel het huis bouwen dat uw verwachtingen overtreft. Uw eigen huis. Uw droomhuis.

Door een huis te laten bouwen door bouwbedrijf Vroom profiteert van jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar bouwen wij huizen volgens traditionele bouw. Bij bouwbedrijf Vroom wordt u compleet ontzorgd. In de afgelopen jaren bouwden wij al meer dan 1300 huizen. Daardoor hebben we elk type huis al meerdere keren gebouwd. Dat resulteert in nagenoeg foutloze bouw, een gegarandeerde opleverdatum én uw tevredenheid! Wij bouwen verschillende woningtypes, zoals een rietgedekte villa of modern herenhuis. Liefhebbers van een karakteristieke of statige woning kunnen een notariswoning bouwen. U kunt dit type woning in verschillende varianten door ons laten realiseren, bijvoorbeeld met een schildkap of gemetselde topgevel.

Wij bouwen huizen in Nederland, België en Duitsland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type huis laten ontwerpen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd.

Droomhuis

Droomhuis ontwerpen

Wij maken, geheel vrijblijvend, voor u een ontwerp van uw droomhuis dat aan uw wensen en aan de overheidsvoorschriften voldoet, met daarbij een bijbehorend kostenplaatje, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze architecten staan voor u klaar om uw eigen ideeën en woonwensen om te zetten in een concreet plan. Om u een beeld te geven hoe uw droomhuis eruit zou kunnen zien, laten wij in onze portfolio een aantal resultaten zien van het samenspel tussen onze opdrachtgevers en Bouwbedrijf Vroom. Laat u inspireren door deze impressies en weet dat deze geheel kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Uw droomhuis ontwerpen, ontwikkelen en bouwen doet u met Bouwbedrijf Vroom.