Bouwbedrijf Vroom is dé expert in exclusieve villabouw

Bouwbedrijf Vroom is dé specialist in exclusieve villabouw. Dankzij onze ruim 30 jaar lange ervaring, weten wij dat exclusieve villabouw aanzienlijk wat geregel met zich meebrengt. Dat is lastig, vooral als u zelf geen ervaring heeft in het realiseren van een exclusieve villa. Bouwbedrijf Vroom schiet u hierbij te hulp!

Wat is bouwbedrijf Vroom?

Vroom is een zeer ervaren bouwbedrijf dat zich specialiseert in het bouwen van ambachtelijk en traditionele exclusieve villa’s. Deze villa’s bouwen wij in het hogere segment en voldoen aan de modernste eisen. Bovendien voorzien wij al onze woningen standaard van een energieprestatienorm die voldoet aan de meest recente eisen van het bouwbesluit. Wij bouwen dus niet alleen de prachtigste villa’s, maar doen dit ook nog eens zo duurzaam mogelijk. We zijn overigens niet alleen actief in Nederland maar ook in België en Duitsland.

Hoe kan bouwbedrijf Vroom u helpen?

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om uw eigen droomhuis te realiseren, hebben wij het totaalformule in het leven geroepen. Bij dit totaalformule nemen wij alle zorgen die bij exclusieve villabouw komen kijken uit uw handen. Van het aanvragen van de vergunningen bij de gemeente, tot het inrichten van de woning. Wij vinden het niet alleen belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige woning af te leveren, maar ook onze service naar u toe staat bij ons centraal. Er is namelijk geen betere reclame dan een tevreden klant.

Exclusieve villabouw

Wat doet Vroom omtrent exclusieve villabouw?

Het team van Bouwbedrijf Vroom bestaat uit allerlei bekwame mensen zoals architecten, ingenieurs, projectmanagers en vakmensen. Doordat wij deze mensen in dienst hebben, kunnen wij omtrent exclusieve villabouw alles voor u regelen. Wij helpen u van begin tot eind, van het ontwerpen van uw droomhuis tot aan de inrichting ervan. Bij ons krijgt u de service en klantgerichtheid die u bij een ander niet krijgt.

Bouwbedrijf Vroom staat voor een prettige samenwerking

Het bouwen en ontwerpen van woningen in het exclusieve villabouw segment, betekent dat wij moeten zorgen voor een perfecte afstemming tussen alle betrokken partijen. Het is hierbij belangrijk dat wij u enige aanspreekpunt zijn. Daardoor blijven de lijntjes namelijk kort en kunnen we vlot met elkaar communiceren. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking niet alleen soepel, maar ook prettig verloopt.

Kan bouwbedrijf Vroom mijn droomhuis bouwen?

Bij exclusieve villabouw is het belangrijk dat alles aan uw droomhuis klopt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw wens in vervulling te laten gaan. Het is echter wel belangrijk om te weten dat voor ieder kavel bepaalde bestemmingsplanvoorschriften en welstandseisen gelden. Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk binnen deze voorschriften en eisen te realiseren. Mocht iets niet precies kunnen zoals u wilt? Dan denken wij graag met u mee over een geschikte oplossing. Op deze manier hebben wij al aan verschillende tevreden klanten prachtige eindresultaten mogen leveren.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer informatie over ons of wilt u graag een kennismakingsgesprek met ons inplannen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.