Wat komt er kijken bij een landhuis bouwen?

Mocht u van plan zijn om uw droom te verwezenlijken en een landhuis gaan bouwen, dan zult u inmiddels hebben ondervonden dat er veel op u afkomt. Zelf zo’n enorm bouwproject coördineren is namelijk geen half werk. Zelfs als u de tijd heeft, loopt u tijdens het proces hoogstwaarschijnlijk tegen een aantal zaken aan. Om die reden heeft bouwbedrijf Vroom de zogeheten totaalformule in het leven geroepen.

Gaat u een landhuis bouwen? Dan kunt u terugvallen op de expertise van onze eigen vaklieden. Of het nou gaat om het ontwerp door een architect – zowel binnen als buiten -, de voorbereidingen, de bouw zelf, de oplevering of de nazorg: wij nemen u het lastige werk uit handen. Dat doen wij uiteraard in goede samenspraak met u. Uw wensen zijn natuurlijk altijd leidend.

Bekijk ons portfolio

Hoe kunt u zorgeloos een landhuis bouwen?

Besluit u een landhuis te bouwen met onze hulp, dan kunt u te allen tijde terugvallen op onze experts. Een groot bijkomend voordeel is dat u altijd te maken heeft met één centraal aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten. Of het nu gaat om ontwerpers, ingenieurs, projectmanagers of vakmensen ter plekke.

Tevens kunnen wij u ontzorgen met zaken rondom de bouw. Denk daarbij aan het aanvragen van vergunningen, bijvoorbeeld voor het kappen van bomen, of het realiseren van een tuinhuis. Bent u van plan om een landhuis te bouwen op een plek waar nu nog een (oude) woning staat? In dat geval dient u een sloopvergunning aan te vragen. Ook dat soort zaken kunnen wij voor u regelen. Wij weten precies waarvoor u welke vergunning nodig heeft. Door onze expertise kunt u zorgeloos een landhuis bouwen.

Wat is de prijs van een landhuis bouwen?

Bij een dergelijk groot project gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Een gedegen kostenschatting is daarom van groot belang. Zo weet u zeker dat u na de realisatie van het project niet meer geld kwijt bent dan uw budget toelaat. Een prijsindicatie is echter niet zomaar te geven. Daarbij speelt namelijk een groot aantal factoren een rol.

Uiteraard is de locatie van belang. In Drenthe is een landhuis bijvoorbeeld veel goedkoper dan rondom Amsterdam. Bovendien telt het ook mee of u een groot of een klein landhuis wilt hebben. Het spreekt voor zich dat een grote woning met een flink stuk land meer geld zal kosten dan een schattig landhuis met een kleine tuin.

Vraag brochure aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u een landhuis bouwen en al op korte termijn aan de slag? Neem dan eens een kijkje bij onze nog te realiseren projecten. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij doen en van wat we mogelijk voor u kunnen betekenen. Voor projecten die reeds zijn afgerond, kunt u hier kijken. Heeft u verdere vragen? U mag altijd geheel vrijblijvend met ons contact opnemen. Dat kan via de mail: info@vroombouw.nl, of telefonisch door te bellen naar 085 401 98 32.