Waar moet ik op letten als ik een Landhuis bouwen?

Mocht u van plan zijn om uw droom te verwezenlijken en een landhuis gaan bouwen, dan zult u inmiddels hebben ondervonden dat er veel op u afkomt. Zelf zo’n enorm bouwproject coördineren is namelijk geen half werk. Zelfs als u de tijd heeft, loopt u tijdens het proces hoogstwaarschijnlijk tegen een aantal zaken aan. Om die reden heeft Vroom de zogeheten totaalformule in het leven geroepen.

Gaat u een landhuis bouwen, dan kunt u terugvallen op de expertise van onze eigen vaklieden. Of het nu gaat om het ontwerp door een architect – zowel binnen als buiten -, de voorbereidingen, de bouw zelf, de oplevering of de nazorg: wij nemen u het lastige werk uit handen. Uiteraard in goede samenspraak met u. Uw wensen zijn natuurlijk altijd leidend.

Bekijk ons portfolio

Zorgeloos een landelijke woning bouwen

Besluit u een landhuis te bouwen met onze hulp, dan kunt u te allen tijde terugvallen op onze mensen. Groot voordeel daarbij is dat u altijd te maken heeft met één centraal aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten. Of het nu gaat om ontwerpers, ingenieurs, projectmanagers of vakmensen ter plekke.

Ook kunnen wij u ontzorgen met zaken rondom de bouw. Denk daarbij aan het aanvragen van vergunningen, bijvoorbeeld voor het kappen van bomen, of het realiseren van een tuinhuis. Bent u van plan om een landhuis te bouwen op een plek waar nu nog een (oude) woning staat? In dat geval dient u een sloopvergunning aan te vragen. Ook dat soort zaken kunnen wij voor u regelen.

De prijs van een landhuis bouwen

Bij een dergelijk groot project gaat u niet over één nacht ijs. Een gedegen kostenschatting is van groot belang. Zo weet u zeker dat na de realisatie van het project niet meer geld kwijt bent dan uw budget toelaat. Een prijsindicatie is echter niet zomaar te geven. Daarbij speelt namelijk een groot aantal factoren een rol.

Uiteraard is de locatie van belang. Een landhuis in bijvoorbeeld Drenthe is in de regel goedkoper dan een grote woning rondom Amsterdam. Dan is het echter ook nog steeds de vraag of u een groot of een klein landhuis wilt gaan bouwen. Het spreekt voor zich dat een grote woning met een flink stuk land meer kost dan een schattig landhuis met een kleine tuin.

Vraag brochure aan

Inspiratie voor een landhuis bouwen

Staat u op het punt om de stap te wagen en wilt u op korte termijn aan de slag? Neem dan eens een kijkje bij onze nog te realiseren projecten. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij doen en wat we mogelijk voor u kunnen betekenen. Voor projecten die reeds zijn afgerond, kunt u ook hier kijken. Heeft u verdere vragen, neem dan contact op per mail: info@vroombouw.nl, of bel: 053 436 44 36.