Waar moet ik op letten als ik een Moderne villa bouwen?

U wilt een moderne villa bouwen of laten bouwen, maar u heeft (nog) geen idee hoe u dat moet aanpakken. Indien u zelf al enig voorwerk heeft verricht, zult u ongetwijfeld tot de conclusie komen dat het begeleiden van een bouwproject van A tot Z bepaald geen sinecure is. Het bouwen van een moderne villa brengt namelijk heel wat rompslomp en geregel met zich mee.

Voor de ondernemende nieuwbouwer die graag zelf inspraak wil houden, maar toch graag gebruikt maakt van de kennis van experts, heeft Vroom een totaalformule in het leven geroepen. Wij regelen en begeleiden voor u het nieuwbouwproces van begin tot eind. U hoeft zich dus nergens druk over te maken. Maar let wel: we nemen uw wensen en ideeën natuurlijk zeer serieus.

Bekijk ons portfolio

Regelen van een architect voor moderne villa

Als u een moderne villa gaat bouwen, is de architect de eerste persoon met wie u om de tafel gaat. In deze open gesprekken ontvouwt u uw wensen en plannen, waarna hij of zij voor u aan de slag gaat. Bij Vroom werken we met onze eigen architecten. Hierdoor kunnen we u een hoge kwaliteitsstandaard garanderen. Onze mensen zijn zorgvuldig geselecteerd.

De architect is echter maar één factor die bijdraagt aan de totstandkoming van uw droomvilla. Ook ingenieurs, ontwerpers, projectmanagers en ervaren vaklieden hebben stuk voor stuk een rol te vervullen. Ook zij vallen binnen de totaalformule van Vroom. Hierdoor is de onderlinge afstemming altijd goed en strak verzorgd, waardoor het proces soepel verloopt. Dat scheelt in tijd én kosten.

Wat kost een moderne villa laten bouwen?

Wanneer u van plan bent om een nieuw huis te bouwen, maakt u waarschijnlijk allereerst een raming van de kosten. Het is uiteraard zaak dat de kosten voor de bouw uw budget niet overstijgen. Op de vraag wat een moderne villa bouwen precies kost, is echter geen eenduidig antwoord te geven. Dat is namelijk van vele factoren afhankelijk.

De totaalformule van Vroom bespaart u tijd en kosten, maar er zijn veel factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke kostenplaatje. Hoe groot moet uw moderne villa worden, hoeveel land wilt u daaromheen, wilt u gebruikmaken van een binnenhuis- en/of tuinarchitect, et cetera. Kortom: wat het kost om een woning te realiseren, is zeer situatiespecifiek. In een persoonlijk gesprek geven wij u hier graag meer informatie over.

Vraag brochure aan

Eén aanspreekpunt bij bouwen moderne villa

Vroom is altijd en overal uw enige aanspreekpunt. De communicatie tussen alle betrokken partijen verloopt op die manier gestroomlijnd. Alles dat van doen heeft met de architectuur, de voorbereiding, de bouw, de oplevering én de nazorg laat u aan ons over. Bent u benieuwd tot welke prachtige eindresultaten dat kan leiden? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Wie weet staat uw nieuwbouwhuis daar binnenkort wel tussen te schitteren.