Nieuw huis bouwen

Eén partij voor al uw bouwzaken. Wenst u een nieuw huis te bouwen bij Bouwbedrijf Vroom? Dan bent u verzekerd van zorgeloos bouwen. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor alle activiteiten die voortvloeien uit de bouw van een nieuw huis. Wij vragen voor u onder andere een principeaanvraag aan bij de welstandscommissie en wij zetten ook de bouwvergunningsprocedure voor u in gang. Zo kunt ú zich volledig richten op de keuzes die u tijdens het bouwproces van uw nieuwe huis moet maken. Een nieuw huis bouwen is bij Bouwbedrijf Vroom zorgeloos bouwen.

Bouwbedrijf Vroom herbergt alle bouwdisciplines onder één dak. Zo kunnen wij uw bouwproject echt ter harte nemen, van ontwerp tot oplevering. Opteert u voor een totaalproject, met inbegrip van uw interieurinichting en de vormgeving van uw kavel? Interieurarchitecten en tuinarchitecten worden vanaf het begin bij uw project betrokken, zodat u zeker kan zijn van een perfecte harmonie tussen binnen en buiten, tussen architectuur, interieur en de omgeving.

Nieuw huis bouwen

Uw nieuwe huis, ontworpen onder architectuur

Bouwbedrijf Vroom werkt niet met cataloguswoningen, elk ontwerp is uniek. Bij ons bent u nauw betrokken bij de ontwerpfase en bepaalt u dan ook zelf het uiteindelijke ontwerp van uw huis. Door de vele mogelijkheden bij Bouwbedrijf Vroom is elk huis weer anders. Zo heeft u altijd een huis op maat!

Duidelijke bouwplanning

Een nieuw huis bouwen moet zonder stress. Bij de start van de bouw van uw nieuwe huis, ontvangt u een overzichtelijke bouwplanning. Op deze planning kunt u per week het stadium terugvinden waarin de bouwfase zich bevindt. Tevens kunt u zien wie voor welke activiteit verantwoordelijk is. Dit kan Bouwbedrijf Vroom zijn, maar ook u als koper of één van de toeleveranciers. Een duidelijke planning en goede onderlinge communicatie stellen wij hierbij centraal. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens de bouw van uw huis.