Nieuwbouw huis

Een nieuwbouw huis van bouwbedrijf Vroom, is een traditioneel gebouwd huis met een ambachtelijke hoogwaardige uitstraling.

Bij de bouw van uw nieuwbouw huis kunnen voor u het hele ontwikkelingstraject verzorgen, van schetsontwerp tot bouwaanvraag, tot en met de daadwerkelijke bouw en oplevering. Gedurende het gehele bouw- en ontwikkelingstraject heeft u één aanspreekpunt en kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van een gedreven bouwteam. De missie van bouwbedrijf Vroom is om binnen uw budget het optimale bouwplan te realiseren.

Voordat u uw nieuwbouw huis kan bewonen dient u eerst uw nieuwbouw huis te ontwerpen. Of uw voorkeur uitgaat naar klassiek geïnspireerde architectuur of eerder naar de strakkere lijnvoering van de eigentijdse woonarchitectuur. Bouwbedrijf Vroom heeft voor iedere discipline een gerenommeerde architect waar u gebruik van kunt maken. Hierbij wordt u vanaf het eerste moment begeleid door onze eigen architecten en binnenhuisarchitecten die uitvoering geven aan u wensen en ideeën bij de nieuwbouw van uw huis. Onze architecten onderscheiden zich daarbij met een gebalanceerde vormgeving en verhoudingen, maar ook door de verzorgde detailafwerking in de uitvoering.

Nieuwbouw huis

Nieuwbouw huis ontwerpen

Het ontwerpen en bouwen van uw huis is een complex traject geworden, waarin veel partijen participeren en invloed uitoefenen op het ontwerp en eindresultaat. In een informele horizontale organisatie met een team van betrokken medewerkers proberen wij in goede onderlinge samenwerking tot een optimaal resultaat te komen voor u. Wij benaderen de ontwerpopgaven creatief maar vooral ook pragmatisch, daarbij belegeleiden wij u van initiatief tot gerealiseerd plan.

Uw nieuwbouw huis bouwen betekent dat u binnen de kortste keren een droom verwezenlijkt. Een nieuwbouw huis met alles erop en eraan, dat voorziet in al uw wensen. Wie wil dat nou niet? Bij Bouwbedrijf Vroom begrijpen en delen wij die droom.

Wanneer uw ontwerp klaar is, kunnen wij het bovendien voor u bouwen. Op deze manier wordt uw woning altijd gebouwd door een ervaren bouwbedrijf, die bovendien ook nog eens uw wensen voorop plaatst.

Zie hier meer over ons:

Wilt u uw droomhuis laten bouwen en wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.