Eeuwenoud, hergebruikt

Een klassiek landhuis in Belgi├ź met exclusieve uitstraling waarbij de kunst is verstaan om gerecycled bouwmateriaal te gebruiken voor deze kempische stijl. Dit luxe landhuis heeft ondanks nieuwbouw een pittoreske uitstraling van vele jaren geleden en de smaakvolle inrichting die past bij de klassieke uitstraling van een stijlicoon. Dit weerspiegelt zich onder andere in de handgemaakte, authentieke keuken. Dankzij de mix van antieke bouwmaterialen en het gebruik van alle hedendaagse moderne gemakken is deze woning voorzien van een hoog wooncomfort voor de bewoners. Het prachtig gebouwde landhuis is voorzien van alle luxe veiligheidsopties zoals moderne sloten en het slimme alarmsysteem waardoor het landhuis uiterst veilig is.

Dankzij de specifieke wensen van de bewoners en de hierbij geselecteerde architect ontstaan er bouwkundige hoogstandjes. Combineer dit met smaakvolle interieurinrichting en er ontstaat een droomhuis waar nog vele generaties van kunnen genieten.

Uw eigen droomwoning laten bouwen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het bouwen van een eigen landhuis.