Hedendaagse villa

Op een royale bouwoppervlakte te midden in een fraaie nieuw aan te leggen waterrijk natuurgebied in de omgeving van Den Haag heeft het team van Vroom deze rietgedekte villa mogen begeleiden van ontwerp t/m realisatie. Een ijzersterk ontwerp met een hoogwaardig plan maakt deze bijzondere villa een lust voor het oog, die perfect in haar omgeving tot haar recht komt.

Contact met buiten

Deze vrijstaande villa grenst direct aan het water en is omringd door natuur. Met een locatie als deze is het voor de hand liggend dat men voortdurend contact wil houden met het buitenleven. Zoals gebruikelijk bij ons heeft het team van Vroom de cliënt bij de hand genomen en is de villa geheel naar de wensen van de klant gerealiseerd.

Aan de achterzijde bevindt zich een groot terras op het zuiden gelegen grenzend aan het boothuis. De veranda met lounge zorgt voor beschutting zodat er zo lang mogelijk buiten gezeten kan worden in een sfeervolle omgeving.

Het interieurplan van deze woning is minstens even adembenemend als de gevelpartij en het omliggende natuurgebied. De eigenaars wilden een echte gezinswoning met gezellige ruimtes waarin het gezin samen kan werken, leven en ontspannen. Zo is ter plaatse van de woonkeuken, die als centrum van de villa dient te genereren, gekozen voor een voldoende grote raampartij middels een uitkragende kapconstructie om zoveel mogelijk licht door te laten. Ook is er heel zorgvuldig omgesprongen met het interieurplan door veel wit en lichte kleuren te gebruiken, daarbij is er zeer efficiënt met de lichtinval omgegaan.

De slaapvertrekken bevinden zich op de eerste verdieping waarbij ieder zijn eigen gedeelte met badkamer heeft. De ouders van de familie hebben voor zichzelf een ‘Master’-gedeelte met dressing, badkamer, privé zonneterras en slaapkamer tot hun beschikking. Op de overloop komt een vide met raampartij die het geheel luchtig en licht houdt. Elke kamer werd in detail ontworpen om de specifieke visie concreet vorm te geven. Wat fijn dat wij deze cliënt hebben mogen helpen ontzorgen in dit prachtige traject.