Kubistische villa

Op een prachtige kavel in Zuid-Holland wordt door Bouwbedrijf Vroom een moderne kubistische villa gerealiseerd. Deze villa wordt op een innovatieve wijze gebouwd en zal compleet gasloos zijn.

Architectuur

De villa bestaat uit ineengeschoven kubusvormen, wat de woning een heel moderne en strakke uitstraling geeft. Door verschillende bouwmaterialen te gebruiken, ontstaat er tussen de diverse bouwlagen een fraai lijnenspel. De voorgevel levert een helder en strak gevelbeeld op. Ter plaatse van de entree is de gevel voorzien van rond metselwerk in combinatie met accoya houten lambrisering.

Ruimtelijkheid en openheid

In de overige gevels zal een abstracte verdeling van open en gesloten vlakken worden gerealiseerd. Dankzij de grote vides die ter plaatse van de hal worden gebouwd, wordt de hal een bijzonder licht en open ruimte.

Vanaf de verschillende balkons die op de verdieping worden aangebracht, kunnen de bewoners elke dag van de zon genieten. Op de plek van de woonkamer wordt de verdieping iets doorgetrokken, zodat er in de zomer in dit vertrek voldoende schaduw zal zijn.

Aan de achterzijde van de villa zal ter plaatse van de trap een verdiepingshoge glazen pui worden aangebracht. Dankzij deze pui krijgen de bewoners een prachtig uitzicht op de landschap om de woning heen.

Levenslang wooncomfort

De woning is voorzien van diverse bedekte en onbedekte terrassen. Dankzij onder andere een lift en ander luxe comfort wordt de villa een woning waarin de bewoners hun hele leven lang kunnen blijven wonen.