Kubistische villa

Op een prachtige kavel in Zuid-Holland wordt door er door het team van Vroom een moderne kubistische villa gerealiseerd. Deze villa wordt op een innovatieve wijze gebouwd en zal zoals dat in deze huidige tijd past compleet gasloos zijn.

Architectuur

Onze opdrachtgever heeft de wens om een strakke modere droomvilla te laten realiseren. Deze villa bestaat uit ineengeschoven kubusvormen. In overleg met de architect is er besloten om verschillende bouwmaterialen te gebruiken. Zo ontstaat er tussen de diverse bouwlagen een fraai lijnenspel. De voorgevel levert een helder en strak gevelbeeld op. Om het strakke geheel een verrassende touch te geven is de gevel van de entree voorzien van rond metselwerk in combinatie met accoya houten lambrisering.

Ruimtelijkheid en openheid

In de overige gevels zal er naar wens van onze cliƫnt een abstracte verdeling van open en gesloten vlakken worden gerealiseerd. Dankzij de grote vides die ter plaatse van de hal worden gebouwd, wordt de hal een bijzonder licht en open ruimte.
Vanaf de verschillende balkons die op de verdieping worden aangebracht, kunnen de bewoners elke dag van de zon genieten. Op de plek van de woonkamer wordt de verdieping iets doorgetrokken, zodat er in de zomer in dit vertrek voldoende schaduw zal zijn.
Rekening houdend met de omgeving en het prachtige uitzicht rond om de woning is er besloten om aan de achterzijde van de villa ter plekke van de trap een verdieping’s hoge glazen pui aan te brengen.

Levenslang wooncomfort

Deze woning is voorzien van diverse bedekte en onbedekte terrassen. Dankzij onder andere een lift en ander luxe comfort wordt de villa een woning waarin de bewoners hun hele leven lang kunnen blijven wonen.