Moderne schuurvilla

In overleg met Vroom Exclusief in Wonen is deze eco vriendelijke woning  straks voorzien van zonnecel-dakpannen waarbij de opgewerkte energie wordt opgeslagen in diverse Powerwalls (accu-pakketten). Hiermee kan onder andere de bron-warmtepomp worden aangedreven.

De gevels van de woning zijn voorzien van (fijn bezaagd) Europees grenen en zijn behandeld met beits op waterbasis. De kozijnen zijn gefabriceerd van accoya hout (geacetyleerd naaldhout) gemaakt en voorzien van triple UV-werend glas. Aan de woning is een plantenkas/serre gebouwd voor maximale lichtinval. Het geheel staat op een in het werk gestorte betonkelder waarin zich een muziek-studio en fitnessruimte alsmede een garage bevindt met laadstations.

De begane grond behuisd de woonvertrekken, gastenkamer en de plantenkas/serre. Op de verdieping zijn de slaapkamers, dubbele walk-in closet en gym met wellness gesitueerd. Het geheel is omsloten met een prachtig parkachtige tuin.

De wanden van de woning en kelder zijn afgewerkt in Belgische Kalei stucwerk (dikke kalkpleister aangebracht met een blokkwast). De plafonds in de gehele woning zijn voorzien van afzelia hout (afkomstig uit tropisch Afrika)

Alle binnendeuren zijn van staal en uitgevoerd (met uitzondering van de kelder) in een taatsdeur systeem. De beganegrond vloeren worden in een gietvloersysteem uitgevoerd.

Het regenwater wordt opgeslagen in grote ondergrondse tank. Hiermee wordt de tuin (automatisch) besproeid.