Moderne villa

Op een bosrijke bouwgrond dichtbij zee in de provincie Zuid-Holland gaat Bouwbedrijf Vroom deze gepersonaliseerde moderne villa verwezelijken. Een moderne villa die is ontworpen op basis van hedendaagse architectuur welke gerealiseerd zal worden op een innovatieve bouwwijze vol karakter en tijdloze charme.

Modern comfort

Bij een luxueuze villa verwacht men naast charme natuurlijk ook modern comfort. Vooral op technisch vlak is deze villa dan ook hypermodern. Niet alleen wordt er gebruik gemaakt van CO2 gestuurde ventilatie waarbij de roosters zijn weggewerkt, alsmede de verwerking van zonnepanelen op het plattedak wordt er ook gebruik gemaakt van een dubbele warmtepompinstallatie en triple glas. Waardoor de villa met gemak voldoet aan de recente energie-eisen

In de villa zal ook een luchtdichtheidsmeting worden gehouden. Door deze meting te houden zal de luchtdichtheid worden onderzocht. De villa zal hiervoor op overdruk en onderdruk worden geplaatst om zodoende luchtlekken te kunnen detecteren en te dichten om het energieverbruik van de villa verder te reduceren.