Rietgedekte villa

Op een van de meest rustieke locaties van Twente zal deze moderne rietgedekte villa door het team van Vroom worden gerealiseerd. Ver van de drukte, midden in het groen op een heuvelachtige locatie zal deze moderne interpretatie van een rietgedekte villa gestalte nemen.

Architectuur

Na goed overleg met ons is deze onder architectuur ontworpen villa tot stand gekomen. Bij het ontwerp van deze villa is er uitvoerig rekening gehouden met de lichtinval, het positioneren van de villa op de kavel en het betrekken van de tuin (aanleg en ontwerp) om zo een harmonieus geheel te verwezenlijken. Voor het exterieur ontwerp was de wens een ‘strakke’ maar toch ‘warme’ villa te ontwerpen, met daarbij het verwerken van koperelementen.

Deze villa ter grootte van 1850 m3 (incl zwembad/lounge) bevat alle denkbare luxe, waaronder een volledig geïntegreerd domoticasysteem. Via dit domoticasysteem zal men alle installaties in huis kunnen laten samenwerken en bedienen, waaronder: audio/video, brandbeveiliging, camera’s, centrale stofzuiger, elektrische gordijnen, elektrische sloten, energiemeting, garagedeur, gashaard, inbraakbeveiliging, intercom, jacuzzi, poort, sauna, terrasverwarming, tuinberegening, tuinverlichting en de verlichting binnenshuis.

De realisatie van deze luxe turn-key villa zal in minder dan 9 maanden plaatsvinden.