Rietgedekte villa

Op een van de meest rustieke locaties van twente zal deze moderne rietgedekte villa door exclusieve villabouwer Vroom worden gerealiseerd. Ver van de drukte, midden in het groen op een heuvelachtige locatie zal deze moderne imterpretatie van een rietgedekte villa gestalte nemen.

Architectuur

Deze onder architectuur ontworpen villa ter groote van 1850 m3 (incl zwembad/lounge) bevat alle denkbare luxe, waaronder een volledig geïntegreerd domoticasysteem die alle installaties in huis dienen te laten samenwerken en bedienen, waaronder: audio/video, brandbeveiliging, camera’s, centrale stofzuiger, elektrische gordijnen, elektrische sloten, energiemeting, garagedeur, gashaard, inbraakbeveiliging, intercom, jacuzzi, poort, sauna, terrasverwarming, tuinberegening, tuinverlichting en de verlichting binnenshuis.

Bij de architectuur van deze villa is uitvoerig rekening gehouden met de lichtinval, het positioneren van de villa op de kavel en het betrekken van de tuin (aanleg en ontwerp) om zo een harmonieus geheel te verwezelijken. Voor het exterieurontwerp was de wens een ‘strakke’ maar toch ‘warme’ villa te ontwerpen, met daarbij het verwerken van koperelementen.

De bouw van deze luxe turn-key villa zal minder dan 9 maanden in beslagnemen en vertegenwoordigd een m3 prijs van: € 335,- (excl. opties)