Tuinarchitect

U bent bezig een wereldje voor uzelf te maken. Dan kunt u nog zo’n mooie woning bouwen, maar als voor uw gevoel het wereldje eromheen niet klopt, ontbreekt er toch iets. In dit geval is het maar goed dat Bouwbedrijf Vroom haar eigen specialisten op dit gebied heeft: de tuinarchitect.

Onze tuin- en landschapsarchitecten verzorgen uw tuin van ontwerp en 3D-tekening tot complete aanleg. Van tuinbestrating, houten elementen, een beplantingsplan tot hulp bij het onderhoud van uw tuin.

Tuinarchitect

De Tuinarchitect

De kavel, tuin en woning moeten naadloos samensmelten. De basis is daarom het stedenbouwkundige plan: hoe en waar komt het huis op de kavel te staan? Ook een stukje infrastructuur moet direct worden meegenomen: hoe rijdt u de kavel op? Waar zet u de auto’s neer? Het is belangrijk dat de tuin- en landschapsarchitect in een zo vroeg mogelijk stadium bij het buitenplan betrokken is. De opdrachtgever beoordeelt de mogelijkheden vaak vanuit een bepaald perspectief, terwijl wij als architect veel opener naar de situatie kijken. Wij adviseren dan bijvoorbeeld om de entree op een andere plek te maken, zodat de woning beter tot zijn recht komt. Bovendien: hoe vroeger de tuinarchitect betrokken raakt , hoe economischer. Wij kunnen dan direct de goede voorzieningen aanleggen voor de buitenverlichting, het zwembad, enzovoort; u voorkomt hiermee kostbare ingrepen achteraf. Maar het belangrijkste is en blijft dat de opdrachtgever uiteindelijk denkt: ja, alles klopt, zo had ik het me nu voorgesteld.