Wie kan mijn vrijstaand huis bouwen?

Wie wil er nou niet een exclusief en chique vrijstaand huis bouwen? Het team van bouwbedrijf Vroom kan u hier ontzettend goed bij helpen. Met ons totaalconcept begeleiden wij uw bouwtraject van A tot Z. Van het aanvragen van vergunningen tot aan het opleveren van uw project. Bij ons staat voorop dat wij uw individuele wensen behartigen. Wilt u bijvoorbeeld naast een vrijstaand huis een ander faciliteit? Ons team kan natuurlijk ook voor u een zwembad, veranda, tuinaanleg en andere faciliteiten aanleggen.

Vrijstaand huis bouwen

Wat zijn de bouwkosten van een vrijstaand huis?

Wij kunnen vrijstaand huis bouwen die aan al uw wensen voldoet. De bouwkosten van uw woning hangen van veel verschillende factoren af en is daarom niet nu al te zeggen. Om voor u het kostenplaatje zo snel mogelijk duidelijk te maken, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek informeren wij u over alle mogelijkheden en de daar bijbehorende bouwkosten. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Bovendien zijn we transparant en duidelijk, waardoor u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent.

Wat vindt bouwbedrijf Vroom van duurzaamheid?

Wij van bouwbedrijf Vroom vinden duurzaamheid erg belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alle woningen die wij bouwen te voorzien van een energieprestatienorm. Deze norm voldoet aan de meest recente eisen van het bouwbesluit en daarboven. U hoeft zich wat betreft de bouw van uw woning dus geen zorgen te maken over de duurzaamheid ervan.

Op welke locaties kan bouwbedrijf Vroom bouwen?

Bouwbedrijf Vroom kan een vrijstaand huis bouwen op vrijwel elke locatie. Of het nou een nieuwbouw locatie of een herbouw locatie is, maakt daarbij niet uit. Voor iedere kavel gelden bepaalde bestemmingsplanvoorschriften en welstandseisen. Samen met u kijken wij met u naar wat voor soort huis het beste past binnen de mogelijkheden op de kavel. Daarnaast bekijken we ook samen wat de ideale indeling en uitstraling van het huis is. Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaand huis bouwen in jaren ‘30 stijl, landelijk of juist modern? Of wilt u juist verschillende stijlen met elkaar combineren? Wat uw wensen ook zijn, wij proberen ze zo goed mogelijk te realiseren binnen de bestemmingsplanvoorschriften en welstandseisen.

Heeft u vragen over een vrijstaand huis bouwen?

Een vrijstaand huis bouwen is niet niets. Het gaat nota bene over uw droomhuis waarvan u natuurlijk uiteindelijk uw thuis gaat maken. Het is een langdurig proces waarbij veel factoren komen kijken. Het is dan ook niet zo vreemd als u van tevoren al een aantal vragen heeft. Wij van bouwbedrijf Vroom zijn al ruim 30 jaar werkzaam in het bouwen van vrijstaande huizen. Wij weten hier dus veel van af en vinden het geen enkel probleem om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u graag door ons worden geholpen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar!