Pure functionaliteit gecombineerd met duurzaamheid en comfort

Wanneer u een stuk grond koopt om zelf te bouwen, is het belangrijk te weten waarop u dient te letten. Voor het ontwerpen van uw woning dienen onze architecten het vermogen te hebben zich in te leven in de gevoelens of gedachtegang van u als onze opdrachtgever. Een woning ontwerpen is een vak apart.

Bij het ontwerpen van uw woning vragen wij door. Want waarom wilt u drie of vier slaapkamers en waarom is het functioneel om te kiezen voor twee badkamers? Is dit omdat u een bepaald beeld voor ogen heeft of heeft het met uw gezinssamenstelling te maken?

Het ontwerpen van een woning doet u altijd van binnenuit. De leefruimte is bepalend en moet voldoen aan de persoonlijke leefomstandigheden van u. Pure functionaliteit gecombineerd met duurzaamheid en comfort.

Woning ontworpen onder architectuur

Woning ontwerpen onder architectuur

Het ontwerpen van een woning onder architectuur roept vaak een beeld op van extra duur of onbetaalbaar. Dit beeld is volkomen onterecht. Bouwbedrijf Vroom gaat uit van uw budgettaire mogelijkheden. Maar het grootste voordeel is dat u nu in een woning gaat wonen die puur van uzelf is. Een woning, helemaal naar wens ontworpen, waardoor u zich echt ‘thuis’ voelt.

Bouwbedrijf Vroom begeleidt u als ervaren bouwbedrijf graag tijdens het hele traject, van de eerste schetsen tot de uiteindelijke overhandiging van de sleutels. Of u nu een landelijke woning, een klassiek herenhuis, een moderne woning of een rieten villa wilt bouwen, wij staan voor u klaar. Ons scherp oog voor detail, verzorgde afwerking en uitgebalanceerde vormgeving en verhoudingen, zorgen ervoor dat uw exclusieve villa zich onderscheid van alle andere.

Wilt u meer weten over onze architecten en wat deze voor uw bouwplannen kunnen betekenen of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.