Waar vind ik een architect landelijke stijl?

De landelijke stijl is terug van weggeweest. De gemoedelijke sfeer, de royale indeling, de romantische uitstraling, de nadruk op natuurlijk: het is niet verwonderlijk dat steeds meer huizenkopers strak en modern verruilen voor uitnodigend en geborgen. Om de gewenste landelijke stijl in een nieuwe woning te implementeren, is echter vakmanschap gevraagd. Dat is dan ook waar de architect landelijke stijl van Vroombouw om de hoek komt kijken.

De kunst van een modern huis in landelijke stijl is om oud en nieuw achteloos met elkaar te verenigen. U bouwt een nieuw huis, dus u ontkomt niet aan nieuwe elementen. Bij een huis in landelijke stijl wilt u echter juist de uitstraling krijgen dat het geheel enigszins ‘on-af’ is. Nonchalance in de goede zin van het woord. De architect landelijke stijl van Vroombouw is erin gespecialiseerd om te zorgen voor die perfecte symbiose.

Bekijk ons portfolio

Wilt u een landelijke nieuwbouwwoning?

Een passend interieur bij een nieuwe landelijke woning is essentieel. Voor de architect landelijke stijl is dit echter pas van latere zorg. Bij een nieuwbouwwoning begint het immers bij de buitenkant. De architect van Vroombouw zorgt ervoor dat de juiste materialen worden gekozen, zodat de gewenste stijl vanaf dag één wordt benadrukt.

Hierbij moet u denken aan rustieke materialen als eiken balkenconstructies, een rieten dak en het gebruik van stijlvol (oud) hout, zowel binnen als buiten. En wie aan landelijk denkt, denkt ook aan ruimte en rust. Ruimte om een nieuwbouwwoning creëert automatisch rust. Ook hier ligt een belangrijke taak voor de architect van Vroombouw, die u zal helpen met het maken van de juiste keuzes.

Ontwerp woning landelijke stijl door gerenommeerde architect

Vroom werkt met een zogeheten totaalformule. Bij de bouw van uw woning zijn wij uw aanspreekpunt, zodat u zich verder nergens om hoeft te bekommeren. De architect, de voorbereiding, de bouw en de uiteindelijke oplevering van uw woning in landelijke stijl wordt door ons verzorgd. Uiteraard heeft u bij iedere stap inspraak. U bent degene die naar alle tevredenheid in de woning moet kunnen wonen, dus wij nemen uw wensen zeer serieus.

Maar laten we eerlijk zijn. U zit waarschijnlijk niet te wachten op zaken als de aanvraag van een bouwvergunning of een sloop- of kapvergunning. Wanneer u iedere fase van het bouwproces zelf regelt, vergt dat veel tijd en inspanning. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de nazorg. Blijkt er iets na afloop niet goed opgeleverd te zijn, dan moet u daar zelf achteraan. Ondanks dat u bij elke stap van het proces wordt betrokken, neemt Vroombouw u dit soort zaken graag uit handen.

Vraag nu een brochure aan

Onze architect landelijke stijl staat voor u klaar!

Voor de gewenste uitstraling is het interieur van uw woning van groot belang. Onze architect landelijke stijl helpt u ook hier graag mee. Wat dacht u van een heerlijke open leefkeuken, een warme open haard, een plafond met ornamenten of een antieken schouw? De architect van Vroom adviseert u graag over alle specifieke zaken waar u mee te maken krijgt. Dat doet hij uiteraard ook als u energieneutraal wilt bouwen!