Waar moet ik op letten als ik een bij deze keuze van Architect voor mijn villa?

Een droomhuis laten bouwen. Voor veel mensen komt het er waarschijnlijk nooit van, maar u behoort tot de gelukkigen. En als de kogel eenmaal door de kerk is, wilt u ook honderd procent zeker weten dat uw toekomstige villa aan al uw specifieke wensen en eisen voldoet. Om dat voor elkaar te krijgen, is het verstandig om hulp in te roepen van een gerenommeerde bouwpartij.

U wilt namelijk dat uw villa een plek wordt waar u zich op uw gemak voelt. Waar thuiskomen ook echt thuiskomen is. Het bijna niet te beschrijven gevoel van neerploffen op de bank, de benen omhoog en denken: wow, wat een plek. Een plek met een exclusieve, elegante uitstraling die tóch past bij uw eigen stijl, of die van uw gezin. En dat is waar de architect om de hoek komt kijken.

Bekijk ons portfolio

Exclusieve villa architect

Om er zeker van te zijn dat de villa die u voor ogen heeft in de praktijk ook daadwerkelijk aan uw wensen voldoet, is de architect van levensbelang. Hij, of zij probeert uw ideeën te vatten in een passend concept, dat uiteindelijk moet leiden tot een bouwplan. De ervaren architecten van Vroom verstaan die kunst als geen ander. Zij zorgen ervoor dat uw woondroom tot leven komt.

Voor het ontwerpen van een schitterende, exclusieve en toch persoonlijke woning is de architect dus degene die voor u als vertaler dient. Uw persoonlijke smaak en voorkeuren worden gekneed tot een helder en gestructureerd idee, zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw nieuwe, exclusieve villa. Vroom beschikt namelijk ook over ervaren binnenhuis- en tuinarchitecten.

Architect voor een moderne villa

Het oog wil wat, heel veel zelfs. De architect zorgt er daarom voor dat uw nieuwe woning bewondering en jaloerse blikken zal oogsten. Bij het laten ontwerpen en bouwen van een moderne woning komt  echter heel wat meer kijken. Vanaf 2020 moet namelijk iedere woning in Nederland energieneutraal worden gebouwd. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uzelf. Het levert namelijk kostenbesparingen op.

Wanneer uw in samenspraak met de architect kiest voor een energieneutrale villa, maakt u gebruik van hernieuwbare energietechnieken. Dat wil zeggen: geen aardgas, maar een ‘all electric’ woning. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf energie op te wekken door middel van zonnepanelen. Over de esthetiek hoeft u zich gaan zorgen te maken: de architect zorgt ervoor dat deze bij uw villa keurig worden weggewerkt.

Vraag brochure aan

Villa bouwen voorbeelden

Bent u benieuwd naar wat Vroom voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio, waar u reeds gerealiseerde projecten kunt bekijken. U krijgt dan met een aantal oogopslagen een beter inzicht wat wij u onder meer kunnen bieden. Voor lopende projecten die nog gerealiseerd moeten worden, kunt u ook hier kijken.