Bouwkosten nieuwbouwwoning

De bouwkosten van een nieuwbouwwoning hoeven niet de pan uit te rijzen, tenminste, als u een beroep doet op Vroom. Wij zijn een betaalbaar bouwbedrijf. De bouwkosten voor een nieuwbouwwoning zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen, maar wij durven te stellen dat we aantrekkelijke tarieven hanteren. Vroom gaat met u om tafel en presenteert vervolgens een plan van aanpak voor uw nieuwbouwwoning. Gedurende het werkproces, dat wij in zijn geheel voor onze rekening kunnen nemen, van ontwerp tot bouw, houden wij constant ruggespraak met u. Wij zorgen ervoor dat de bouwkosten voor een nieuwbouwwoning die wij rekenen zich uitbetalen.

Bouwkosten nieuwbouwwoning

De bouwkosten van een nieuwbouwwoning

Vroom heeft de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring en hebben in de loop der tijd veel gevarieerde bouwprojecten voltooid. Onze medewerkers zijn vakmensen. Met ons oog voor detail en onze precisie maken we het verschil. Daarbij garanderen wij dat de bouwkosten voor een nieuwbouwwoning beheersbaar blijven als u zich wendt tot Vroom. Wij maken heldere prijsafspraken met onze klanten en houden ons daar aan.

Onze perfectionistische inslag maakt dat wij continu het beste van het beste bieden. Daarbij maken wij er werk van om de bouwkosten voor een nieuwbouwwoning zo laag mogelijk te houden. Vroom heeft een reputatie opgebouwd en maakt die steeds weer waar.

Bouwkosten van energiezuinige woningen

In 2020 zullen alle huizen in Nederland een EPC moeten hebben van maximaal 0. Dat is alleen mogelijk als deze woningen goed geïsoleerd zijn. Dit wil zeggen, voorzien van kierdichting, dampdichtheidspaketten, triple beglazing en eventueel een warmtepomp. Dit brengt een verhoging van de bouwkosten met zich mee. De extra aanschafwaarde brengt daarentegen een besparing op de energielasten met zich mee.

Wilt u meer weten over de bouwkosten voor een nieuwbouwwoning of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.