Luxe villa bouwen

Een luxe villa bouwen brengt heel wat geregel met zich mee. Gelukkig is bouwbedrijf Vroom een expert in het realiseren van nieuwbouwprojecten in het hogere segment. Keer op keer levert onze werkwijze prachtige eindresultaten op waarmee onze klanten zeer tevreden zijn. Wij vinden het dan ook geen probleem om ook uw villa te bouwen.

Wat kan bouwbedrijf Vroom voor u betekenen?

U wilt vast en zeker graag een luxe villa bouwen en uw felbegeerde kavel optimaal benutten. U wilt bovendien graag dat de villa uniek is. Bij bouwbedrijf Vroom bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij stemmen onze samenwerking met u af op de wensen die u voor uw villa heeft.

Een luxe villa bouwen vraagt altijd weer van ons een topprestatie. Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoeveel vakmensen er betrokken zijn bij een dergelijk project? Ingenieurs, ontwerpers, projectmanagers en ervaren vaklieden moeten allemaal hun steentje bijdragen om tot een optimaal resultaat te komen. De keuze van de materialen en een goede planning zijn nodig om te zorgen dat uw project tijdig en volgens uw wensen wordt opgeleverd. Bouwbedrijf Vroom zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wilt u comfortabel uw luxe villa bouwen?

Wij snappen dat het bouwen van een luxe villa voor u geen dagelijkse kost is. Voor ons is het dat het wel, al ruim 30 jaar lang. Daarom vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om dit te kunnen verwezenlijken, hebben wij het totaalformule gerealiseerd. Bij deze formule regelen wij het hele project voor u van het begin tot eind. Van het ontwerpen van het huis, tot ver na de oplevering. Wij hebben allerlei specialisten in dienst zoals bouwmanagers, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Deze vakmensen worden op basis van uw wensen en eisen geselecteerd. Op deze manier gebeurt het hele proces van het bouwen van uw villa onder professionele begeleiding.

Luxe villa bouwen

Waarom moet u kiezen voor bouwbedrijf Vroom?

Wij zijn niet alleen een expert op het gebied van het bouwen van luxe villa’s, maar wij zijn ook nog eens erg duidelijk en betrouwbaar. Wij zijn graag dé betrouwbare bouwpartner die u alle zorgen uit handen neemt. We werken samen met alle betrokken partijen en zijn daarbij uw enige aanspreekpunt. Bovendien maken wij voor u een ontwerp van de villa, dat aan uw wensen en de overheidsvoorschriften voldoet. Bij het ontwerp vertellen wij direct het daarbij behorende kostenplaatje, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tijdens het hele proces houden we de lijntjes kort, waardoor we prettig met elkaar kunnen samenwerken. Tevens bent u hierdoor altijd betrokken bij de voortgang van het project. Bij bouwbedrijf Vroom weet u dus waar u aan toe bent en dat uw nieuwbouwwoning in goede handen is.

Wat zijn de onderdelen van een unieke villa bouwen?

De totaalformule voor het bouwen van een unieke villa omvat onder andere de volgende (optionele) onderdelen:

  • het onder architectuur laten ontwerpen van uw unieke droomvilla
  • hoogwaardige ontwerpen met oog voor details
  • aanvraag tot goedkeuring welstand en de aanvraag voor een bouwvergunning
  • indien nodig, de aanvraag voor een sloop- en/of kapvergunning
  • eventuele sloop van een bestaande woning
  • begeleiding bij de keuze van diverse materialen
  • het interieurontwerp en de interieurinrichting
  • het tuinontwerp en de tuinaanleg
  • hoogwaardige afwerking tot in het kleinste detail
  • uiteindelijke oplevering en nazorg

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op!